Over ons

Wat is Chiro?

Ben je een meisje tussen tussen 6 (eerste leerjaar) en 18 jaar, verveel jij je op zondag en wil je hier iets aan doen? Kom dan zeker op zondag eens langs bij Chiro Akkefietje! Wij zorgen voor een spetterende, amusante zondag! In de chiro speel je met je leeftijdsgenootjes, bij welke groep je zit vind je hier!

Wanneer is het Chiro?

Je kan elke zondag naar de Chiro komen van 14u00 tot 17u00, voor de oudere afdelingen is het Chiro tot 18u00 of 19u00. Als het een keertje geen Chiro is omwille van bv. een feestdag dan laten we dit altijd goed op tijd weten via de sociale media, mail, de kriebel (info-boekje) en zeggen we het voldoende voorafgaande zondagen.

Wie geeft er leiding?

De leidingsploeg van Chiro Akkefietje bestaat uit 7 leidsters. De leeftijd varieert tussen 18 en 19 jaar. De meesten van onze leiding hebben een animatorattest en ervaring in het jeugdwerk (speelpleinwerking, kinderopvang, ...).

Op de leidingskring zijn ook onze veebee's aanwezig. 'Volwassen begeleiding' beter gezegd. Zij houden nog een extra oogje in het zeil bij het reilen en zeilen van Chiro Akkefietje.