Kamp

Waar?

Elk jaar gaan we naar een andere locatie.

Wanneer?

  • Kwiks: 21 juli - 31 juli
  • Speelclub: 24 juli - 31 juli
  • Tippers en Aspiranten: Voorkamp - 31 juli
Om het vertrek vlot te laten verlopen, verzamelen we alle bagage op 20 juli tussen 18u00 en 20u00. De camion wordt dan ook al ingeladen. Als je op voorkamp gaat spreek je best af met je leiding hoe je dit regelt. De speelclub neemt gewoon de bagage mee op 24 juli.
 
We vertrekken aan de chirolokalen in volledig uniform. (Zie Uniform) Op 31 juli mogen de ouders ons terug komen ophalen aan de lokalen in Aartselaar.
 

Prijs

Het kamp kost voor de speelclub 115 euro en voor de andere afdelingen 150 euro. Het kampgeld kan je storten op het volgende rekeningnummer: 
 

Ziekenfonds

Bij sommige ziekenfondsen kan je een deel van het kampgeld terugtrekken.
 
CM
CM sponsort iedereen die actief deelneemt aan georganiseerde sport en lichaamsbeweging jaarlijks tot 20 euro. Deze bonus kan je gebruiken voor het lidgeld of het bivak van de chiro.
 
Wat moet je doen? 
Dit formulier afgeven aan jouw leiding. Wij vullen ons deel in en geven het terug. Zorg dat je gele klever erop zit en stop het attest dan in een CM-brievenbus
 
OZ
Het Onafhankelijk Ziekenfonds zorgt voor een tussenkomst voor jeugdkampen.
 
Deze terugbetaling bedraagt tot € 5 per dag en kan bekomen worden door dit formulier af te geven aan jouw leiding. Wij vullen ons deel in en geven het terug. Zorg dat je klever erop zit en geef het af in je OZ-kantoor.